BAVARIA AG

– Din ansvarsfulde partner siden 1973.

I Grünwald, i udkanten af München i Tyskland finder du med det moderne Bavaria AG en af de mest traditionsrige specialmæglere i yacht-forsikringsbranchen.

Ingen anonym storkoncern,  men derimod en af de mest erfarne, og internationalt kendte adresser, når det drejer som om forsikring af både, yachts og megayachts.

Vi rådgiver meget personligt, med et stort ansvar og altid afstemt særligt til dine behov.

Pålidelighed gennem tradition.

Da den lidenskabelige og internationalt succesfulde regatta og kapsejler Dieter Krautgartner grundlagde BAVARIA i 1973, kaldte han en virksomhed til live,

som præcis ikke skulle være en klassisk forsikrings mægler eller formidler, men derimod en professionel og erfaren udbyder af specialforsikringer til sejlsporten:

Personligt, kompetent og i øjenhøjde.

Det som startede for fyrre år siden, voksede hurtigt til en anerkendt virksomhed med et særdeles godt rygte. Ud over forsikringer til yachts etablerede virksomheden i begyndelsen af 2000 et område med specialforsikringer til luftfartøjer og i 2012 blev omdannet til et kapitalstærkt aktieselskab.

Bavaria AG er i dag en internationalt aktiv og finansielt stærk virksomhed, som agerer som autoriseret befuldmægtiget udelukkende for tyske forsikringsselskaber.

Bavaria AG ledes i dag i anden generation af Dieter Krautgartners datter, Sandra Ahrabian, som nu i godt 10 år har fastsat en ambitiøs ekspansionskurs, uden at miste faderens credo af syne:

Knowhow og beredskab holder stand imod enhver storm”.

Det beviser den vedvarende succes for BAVARIA AG, der som specialmægler for yacht– og luftfartøjsforsikringer hører under de førende på EU markedet, og som kan nyde kundernes ubegrænsede tillid.

Vi har flere end 65.000 bådejer som kunder.

Vi er ALTID kundens mand .